Over Annie Do-It-Yourself

Annie Do It Yourself is een jong bedrijf dat staat voor doe-het-zelf. Het is opgericht door Anja Wijgers en is ontstaan uit een passie voor babykleren naaien, breien en haken in combinatie met haar eerste kleinkind. Annie wil met creativiteit het zelf maken opnieuw onder de aandacht brengen en mensen hiermee inspireren. Het zelf maken van babyspullen verhoogt de voorpret op de te verwachten baby en geeft een persoonlijk tintje mee aan de babyuitzet.

In deze tijd waarin veel mensen een stapje terug moeten doen, is kostenbesparing een belangrijke reden om veel babyspullen en babykleding zelf te maken. Met wat creativiteit kunt u met heel weinig geld te meest originele baby uitzet creëren. Zoek eens kritisch in uw kasten naar textiel dat u niet meer gebruikt. Zo kan een oude dekbedhoes prima dienen als achterkant voor een boxkleed. U zult versteld staan welke leuke dingen u kunt maken met weinig materiaal. Babykleren maken met eigen creativiteit was nog nooit zo leuk!

Inmiddels zijn er twee boeken vol leuke babyprojecten verkrijgbaar. Deel 1 heeft als thema de babyuitzet. Deel 2 groeit met het kindje mee en heeft daarom als thema van baby tot kleuter. Beide boeken zijn ook verkrijgbaar als voordeelbundel.