Deel I – Babyuitzet zelf maken!

Annie do it yourself

Geef je babyuitzet een persoonlijke twist!

Algemeen 

Annie is een jong bedrijf dat is opgericht in 2016 en staat voor doe-het-zelf. Het is opgericht door Anja Wijgers en is ontstaan uit een passie voor naaien, breien en haken in combinatie met de komst van haar eerste kleinkind destijds, nu inmiddels twee.

Annie wil met creativiteit het zelf maken onder de aandacht brengen en mensen hiermee inspireren.

Het bedrijf heeft allereerst een boek vol babynaaipatronen: babyuitzet zelf maken (het eerste deel) uitgebracht. Dit bleek een schot in de roos. Naar aanleiding hiervan volgden er nog twee boeken vol met babypatronen en babyaccessoires om zelf te maken (deel 2 : van baby tot kleuter, een boek vol leuke babykleertjes van maat 50 t/m  maat 98 en deel 3: baby op komst ook weer vol leuke babypatronen).

In de stofwinkels vind je de leukste babystofjes om een babypatroon naar je eigen smaak vorm te geven. Ook zijn in deze tijd de patronen los uitgebracht. Hierna heeft Annie een boek ontwikkeld voor premature/ dysmature baby’s. Voor deze baby’s bleek weinig te koop voor te zijn en patroontjes waren zeldzaam om te vinden. Annie is toen met verpleegkundigen van de afdeling neonatologie gaan praten om te weten te komen waar kleding voor deze kleine baby’s aan moet voldoen.
Zo mogen de stiksels van de kleding niet te dik zijn (om doorliggen te voorkomen en het ontstaan van drukpunten), de stof niet te hard, het klittenband moet van een speciale zachte kwaliteit zijn en nog meer voorwaarden. Daarna is het boek : Ienimini baby’s uitgebracht, ons vierde boek.

Toen Annie vijf jaar bestond heeft zij een verzameleditie uitgebracht van alle vier de boeken in één boek samen met nog een aantal los uitgebrachte patronen. Dit is Dé Babybundel, een mooi dik boek met een handige opbergcassette eromheen waar de 99 patronen in ware grootte, kunnen worden bewaard. Op dit moment blijft Annie nieuwe patronen ontwikkelen voor baby’s maar ook voor wat grotere kinderen omdat hier veel vraag naar is. Annie ontwikkelt over het algemeen veel basispatronen die met eigentijdse stoffen altijd modieus zijn. Omdat het tegenwoordig ook een trend is om baby’s/ kinderen hetzelfde te kleden als de ouder is Annie nu begonnen met een Mini-Me-lijn waar de komende tijd patronen van zullen verschijnen.

De kracht van de boeken en patronen zit hem in de duidelijke stap-voor-stap werkbeschrijvingen en de overzichtelijke patronen in kleur en op ware grootte uitgebracht, waardoor zelfs een beginnende naaister in staat is vele projecten te maken. De inkijkexemplaren van de boeken met inhoudsopgaven staan op de site onder het tabblad inkijkexemplaren. Onder het tabblad werktechnieken vindt u alle gebruikte naaitechnieken duidelijk uitgelegd.

Wij wensen u veel plezier en creativiteit met het maken van onze patronen.

Voorbeelden Inkijkexemplaren

Slabbetje Voorbeeld 1
Harembroekje Voorbeeld 2
Teddycape Voorbeeld 3
Badhandschoen Voorbeeld 4
Opbergzak Voorbeeld 5
Badcape Voorbeeld 6

Deel I – Babyuitzet zelf maken!

19,50

Ben jij of iemand in je omgeving in verwachting van een zoon of dochter? Met dit unieke babyboek geef je de baby uitzet een persoonlijke twist! De boeken van Annie staan vol babyprojecten met babykleding en handige babyartikelen zoals een slabbetje, romper, boxkleed, harembroekje & badcape. Er zijn drie Annie boeken los verkrijgbaar of als voordeelbundel.

De boeken bevatten bevat:
– verschillende babyprojecten om zelf een babyuitzet te maken
– duidelijke werkbeschrijvingen van alle babyspullen
– patroonblad op ware grootte met alle naaipatronen

Categorie:
Babyuitzet zelf maken! Inclusief alle patronen op los patroonblad